AndroidAplikacije

SMS Poruke v1.6

sms porukeU ovoj verziji dodali smo mogućnost preuzimanja najnovijih SMS Poruka sa našeg servera sa samo jednim klikom na Download SMS ikonicu. Ukoliko ste kreativni i želite da dodate sopstvenu SMS Poruku ili možda neku koju ste vi primili, to možete uraditi uz pomoć našeg servisa za dodavanje SMS Poruka u aplikaciju, a njega možete naći ovde:  http://noriax.com/SMS%20Poruke/

Pored toga, unapredili smo izgled aplikacije, ali smo dodali još jednu novinu – Od sada imaćete mogućnost čuvanja vaših omiljenih poruka klikom na zvezdicu koja se nalazi pored poruke. Tada će se vaša omiljena poruka pojavljivati na vrhu liste poruka u kategoriji u kojoj se nalazi.

Naravno, ni jedan update ne može proći bez dodavanja novih poruka, stoga smo ukupno dodali 150 poruka u sve kategorije. Sada ukupan broj poruka se približio broju od 600.

I na kraju jedno veliko HVALA svima vama koji koristite SMS Poruke i ostale naše aplikacije. Bez vaših komentara, pohvala, primedbi, sugestija i ideja ne bismo uspeli napraviti ovako kvalitetnu aplikaciju koju danas, u momentu pisanja ovog teksta je koristilo oko 30.000 ljudi. HVALA VAM.

 

PREUZMITE SMS PORUKE OVDE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dragankrstic.sms.poruke